Tgrt Haber
19 Ağustos 2021 12:57

Son dakika... Eren-7 Operasyonları kapsamında 1 terörist öldürüldü

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanlığı, Eren 7 Operasyonları kapsamında Tunceli’nin Hozat ilçesi Dağyurdu Mahallesi kırsalında icra edilen operasyonda 1 terör örgütü mensubunun daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Son dakika... Eren-7 Operasyonları kapsamında 1 terörist öldürüldü
eren operasyon

İçişleri Bakanlığı, Eren 7 Operasyonları kapsamında Tunceli’nin Hozat ilçesi Dağyurdu Mahallesi kırsalında icra edilen operasyonda 1 terör örgütü mensubunun daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Eren-7 Operasyonları kapsamında, Tunceli-Hozat ilçe Dağyurdu mahallesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve JÖH birliklerince J-SİHA ile Hava Kuvvetlerinin desteğinde icra edilen operasyonda, 1 bölücü örgüt mensubu silahıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...