Tgrt Haber
23 Haziran 2021 11:26

Rus muhalif lider Navalny'den Putin'e: Yalan söylemeden edemiyor

Rus muhalif lider Alexei Navalny, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Cenevre'de kendisine söylediği sözler için “Yalan söylemeden edemiyor” dedi.

Rus muhalif lider Navalny'den Putin'e: Yalan söylemeden edemiyor
Rusya,Vladimir Putin,Joe Biden

Rusya Başkanı Putin, İsviçre’de ki ABD Başkanı Joe Biden görüşmesinde sonra yapılan basın toplantısında, Rus Muhalif lider Alexei Navalny konusunda da konuşan Putin, “"Alexei Navalny, Rusya yasalarını ihlal ettiğini biliyordu. Hakkında arama kararı varken tutuklanmak istediğinden eminim” ifadelerini kullandı.

“YALAN SÖYLEMEDEN EDEMİYOR”

Cezaevinde bulunan Navalny, Putin’in sözlerine, “E Elinde bir sözlük var mı? Uzun bir süre iktidarda kaldığında sonsuz miktarda para ve görevi kötüye kullanma nedeniyle söylediği yalanlar nedir? Sadece tek kelimelik yalan söylemiyor. Anında açığa çıkacağını bile bile yalan söylüyor. Yalan söylemeden edemiyor" dedi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ZAMANA BIRAKILDI

Joe Biden başkan olduktan sonra ilk defa Rusya Cumhurbaşkanı Vlademir Putin’le görüştü. Cenevre’deki görüşme iki ülke ilişkilerinin gergin olduğu bir döneme denk geldi. İki lider birçok konuyu masaya yatırdı. Biden ve Putin görüşmeyi yapıcı olarak nitelese de sorunların çözümü zamana bırakılmış gibi görünüyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...