Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ağustos 2021 12:58

Bakan Koca: Urfa’da risk seviyesi çok yüksek

Aşılama oranının düşük olduğu Urfa'nın halen kırmızı olan tek il olduğunu belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Risk seviyesi çok yüksek" dedi.

Bakan Koca: Urfa’da risk seviyesi çok yüksek
Bakan Koca

Aşı olmayanlara yönelik Bakan Koca çağrılarda bulunmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeniden Urfa'ya dikkat çekti.

"AŞI ORANI ÇOK DÜŞÜK"

Kentteki aşılama oranının düşük olduğunu vurgulayan Koca, "Bugün Urfa'daki sevdiklerimizi arayıp hal hatır soralım. İlk doz aşı konusunu açalım. Şanlıurfa, halen kırmızı olan tek ilimiz. Aşı oranı düşük, risk seviyesi çok yüksek. Yakınlar böyle yerinde uyarılar için de var. Güzel hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim" dedi.

Bakan Koca: Urfa’da risk seviyesi çok yüksek

SALGINDA SON VERİLER

Sağlık Bakanlığı’nın 25 Ağustos’a ilişkin koronavirüs verilerine göre; son 24 saat içerisinde yapılan 296 bin 711 yeni testten 19 bin 970'i pozitif çıktı. Virüs nedeniyle 217 kişi daha hayatını kaybetti. İyileşen hasta sayısı 16 bin 651 olarak açıklandı. Aşılamada 1. doz Türkiye ortalaması, yüzde 75,64'e ulaştı. Aşılamada Muğla birinci sırada, Urfa ise son sırada bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...