Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Eylül 2021 14:56

Son dakika: Güney Kıbrıs'ın skandal "Atatürk" açıklamasına Bakan Akar'dan sert tepki

Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rum kesiminde Atatürk'ün anlatıldığı kitabın sayfasının yırtılması kararına sert tepki gösterdi. Bakan Akar, "Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni bir örneğidir. Şiddetle reddediyor, kınıyoruz." ifadelerini kullandı

Son dakika: Güney Kıbrıs'ın skandal "Atatürk" açıklamasına Bakan Akar'dan sert tepki
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar

Son dakika:Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İzmir’de 'Adalar Denizi ve Yunanistan ile Komşuluk İlişkileri Sorunları Sempozyumu'nda açıklamalarda bulundu. Akar konuşmasında Rum kesiminde Atatürk'ün anlatıldığı kitabın sayfasının yırtılması kararına tepki gösterdi. Akar, "Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni bir örneğidir. Şiddetle reddediyor, kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın açıklamalarından satır başları:

Yunanistan, karasularını 12 mile çıkarma hayalleriyle hava sahasını daha da genişletme peşindedir. Bunların boş hayaller olduğu görülmeli, bilinmelidir.

KKTC’nin ruhsat verdiği ve kendi deniz yetki alanlarımızda bulunan bölgelerdeki faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.

"ŞİDDETLE REDDEDİYOR VE KINIYORUZ"

(Rum kesiminde Atatürk'ün anlatıldığı kitabın sayfasının yırtılması kararı) Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni bir örneğidir. Şiddetle reddediyor, kınıyoruz.

YUNANİSTAN'A TEPKİ

Komşumuz Yunanistan terör örgütlerine destek veriyor. Bugün Yunan macerasının bittiği günün yıl dönümü. Bir asır öncekinin bedelinin ne kadar ağır olduğu unutulmamalı, hüsranla sonuçlanacak yeni maceralar peşinde koşulmamalıdır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...