Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Eylül 2021 11:53

Son dakika haberi! Terör örgütüne Gara darbesi: 7 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Irak’ın kuzeyin Gara bölgesinde icra edilen hava harekatlarında aralarında PKK/KCK Terör Örgütü sözde Kadın Yapılanması Sorumluları, Akademiler Yürütme Sorumlusu, Suikast Okulu Sorumlusu ve Dış İlişkiler Sorumlusunun da bulunduğu toplam 7 terörist öldürüldü.

Son dakika haberi! Terör örgütüne Gara darbesi: 7 terörist öldürüldü
Gara,PKK,hava harekatı

Son dakika... Milli Savunma Bakanlığı, Gara bölgesine icra edilen hava harekâtlarında 7 PKK/KCK’lı teröristin öldürüldüğü duyurdu.

SÖZDE SORUMLULAR KAÇAMADI

Milli Savunma Bakanlığı: Terörle mücadeleye etkin ve kararlı bir şekilde devam edilmektedir.  TSK tarafından Irak’ın Kuzeyinde Gara Bölgesinde icra edilen hava harekatlarında aralarında PKK/KCK Terör Örgütü sözde Kadın Yapılanması Sorumluları, Akademiler Yürütme Sorumlusu, Suikast Okulu Sorumlusu ve Dış İlişkiler Sorumlusunun da bulunduğu toplam 7 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...