Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 14:52

Son Dakika! Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'e makamında silahlı saldırı!

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamında görev başındayken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğradı. Cevher saldırı ardından olay yerinde yaşamını yitirdi.

Son Dakika! Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'e makamında silahlı saldırı!
hakkari,hasan cevher

Hakkari'de bir polis memurunun silahla vurduğu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, şehit oldu. Edinilen bilgiye göre, kentte görev yapan bir polis memuru, henüz belirlenemeyen bir nedenle İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cevher'i silahla yaraladı. Cevher, kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

15 TEMMUZ'DA İSTANBUL'DA GÖREV YAPIYORDU!

Hasan Cevher’in, görev sırasında uğradığı silahlı saldırı sonrası şehit oldu. Cevher, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında sırasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, İl Emniyet Müdürlüğü’nde uğradığı silahlı saldırıda şehit oldu. Ekibinde yer alan bir polisin silahlı saldırısına hedef olan Cevher’in, saldırı sonrası görevi başında hayatını kaybettiği öğrenildi. Saldırıyı Nasuh Ç. adlı bir polis memurunun gerçekleştiği aktarılırken, olayı gerçekleştiren polisin Çevik Kuvvet'te görevli bir emniyet mensubu olduğu ifade edildi.

FETÖ'YE YÖNELİK BİR ÇOK OPERASYONA İMZA ATMIŞTI

Menfur saldırı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, şehit olan Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen 17-25 Aralık yargı darbesinin ardından önce İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür Yardımcılığı, daha sonra da aynı şubeye ‘müdür’ olarak atanmıştı. İstanbul’da görev yaptığı sırada FETÖ’ye yönelik pek çok operasyona imza atmıştı. Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, evli ve 2 çocuk babasıydı. Hakkari de vurulan müdür 15 Temmuz sonrası İstanbul Emniyeti'nde Güvenlik Şube müdürlüğü görevinde bulunuyordu.

HAKKARİ VALİLİĞİ: YEMEK YERKEN SALDIRIYA UĞRADI

13.07.2021 günü saat 13.50 sıralarında Hakkari Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli, İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Hasan CEVHER Polisevinde yemek yediği esnada Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Nasuh ÇULCU tarafından 3 (üç) el silahla ateş edilerek vurulmuş, polis memuru Nasuh ÇULCU olay yerinden kaçtığı esnada görevli polisler tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirilerek yakalanmıştır.

Emniyet Müdürü Hasan CEVHER, Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit olmuştur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...