Tgrt Haber
13 May 2021 19:56

Son dakika: Haramidere'de bir şahıs metrobüsü rehin aldı

Son dakika haberine göre...İstanbul'da hareketli anlar yaşandı. Avcılar yönü Haramidere durağında metrobüs içindeki yolcuları alıkoyan bir zanlı kendini araç içine kapattı. İkna çalışmalarının ardından şüpheli araçtan indirilerek gözaltına alındı.

Son dakika: Haramidere'de bir şahıs metrobüsü rehin aldı
sondakika,İsranbul,Metrobüs,Rehin alma,Rehin

Avcılar yönü Haramidere durağında metrobüste bulunan bir kişi, içeride yolcuları rehin aldı.

DURAK GÜVENLİK AÇISINDAN BOŞALTILDI

Şüpheli, sonrasında yolcuların bir kısmını indirdi, kenidisini sonra aracın içine kapatan şahıs kendisine zarar vermeye başladı. Oalyın ekiplere bildirilmesinden sonra olay yerine çok sayıda polis ve özel harekat polisleri sevk edildi. Polisler metrobüs durağını güvenlik acısından hemen boşalttı.

Son dakika: Haramidere'de bir şahıs metrobüsü rehin aldı

ARAÇ İÇERİSİNDE KENDİSİNE ZARAR VERDİ

Metrobüs durağında yolcu iniş ve binişine izin verilmedi. Olay yerinde herhangi bir olumsuz duruma karşı sağlık ekipleri sevk edildi. İkna çalışmaları yürüten polis zanlının madde bağımlısı olduğunu, araç içerisinde kendisine zarar verdiğini olay yerine babasının da geldiğini bildirdi.

ŞÜPHELİ GÖZ ALTINA ALINDI

Yarım saat süren ikna çalışmalarının ardından şüpheli araçtan indirildi. Gözaltına alınan şüpheli ilk tedavisi ambulansta yapıldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...