Tgrt Haber
09 Ekim 2021 11:56

Son dakika! Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 3 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın Avaşin bölgesine düzenlenen hava harekatı sonucu 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Son dakika! Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 3 PKK'lı terörist öldürüldü
pkk,terörist,hava harekatı

Bölücü terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe indiriliyor. 

Irak'ın Avaşin bölgesine düzenlenen hava harekatı sonucu 3 PKK'lı terörist öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Güçlü, Kararlı ve Muktedir! Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Teröristlerin inlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz" ifadeleri kullanıldı.

 

12 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

4 Ekim'de Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım operasyon bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda da teröristlerin çok güvendiği ve ele geçirilmesi imkansız olarak tanımladığı kararga girilmiş ve 12 PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirilmişti.

Operasyona ilişkin açıklamada "Pençe-Yıldırım operasyon bölgesindeki Avaşin-Basyan'da bulunan, PKK/KCK terör örgütünün çok güvendiği ve 'ele geçirilmesi imkansız' diye tanımladığı sözde doğu karargahı ele geçirildi. Başarılı bir operasyonla mağaraya sızmayı başaran ve teröristlerle çatışmaya giren komandolarımız, PKK/KCK terör örgütü mensubu 12 teröristi silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirdi" denilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...