Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2022 21:52

Son dakika: İstanbul'da kamu personeli yarın izinli sayılacak

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yarın güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personellerin izinli sayılacağını açıkladı.

Son dakika: İstanbul'da kamu personeli yarın izinli sayılacak
gündüz bakımevleri,istanbul,kreş,kamu personeli

İstanbul'da dün kısa süreli olarak başlayan ve bu akşam saatleri itibariyle etkisini artıran yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde valilik tarafından özel önlemler alındı. Önlemler kapsamında güvenlik, sağlık ve ulaşım dışında kalan kamu personelinin yarınlı izinli olacağı duyuruldu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, “Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır” denildi.

KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVLERİ TATİL

İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Valiliğinin talimatı üzerine il genelinde hizmet veren tüm kreş ve gündüz bakımevlerinin 25 Ocak Salı tatil edildiği belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...