Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2019 19:04

Son dakika... İstanbul'da site içerisine askeri helikopter düştü

Çekmeköy'de askeri helikopter düştü. Olay yerine ekipler sevk edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kazada 4 askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Son dakika... İstanbul'da site içerisine askeri helikopter düştü
sancaktepe,helikopter

İstanbul Çekmeköy'de Kirazlı Mahallesi'nde site içine askeri helikopter düştü. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevkedildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından olayla ilgili, "Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü. Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir." açıklamasını yaptı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Çekmeköy’deki helikopter kazasında 4 askerimiz şehit oldu.

İşte olayla ilgili ilk görüntüler:

Çekmeköy’de 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasına ilişkin soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili bir başsavcı vekili ve iki savcı görevlendirildi. 
Çekmeköy'de saat 19.00 sıralarında askeri bir helikopter henüz bilinmeyen bir nedenle düştü. Kazada 4 asker şehit oldu. Olaya ilişkin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında olayla ilgili 1 başsavcı vekili ve 2 cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Çekmeköy’de düşen helikopterde dört askerimizin şehit olması sebebiyle bir taziye mesajı yayımladı.

Yıldırım mesajda “İstanbul, Çekmeköy’de askerî helikopterimizin düşmesi neticesinde dört askerimizin şehit olduğu haberini almaktan büyük üzüntü duydum. Ordumuzun gözbebeği kahraman evlatlarımıza Allah’tan rahmet, silahlı kuvvetlerimizin kıymetli mensuplarına ve kahramanlarımızın kederli ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...