Tgrt Haber
08 Kasım 2018 13:37

Son Dakika... Kaymakamlık binasında kadın polis intihar girişiminde bulundu

Bayrampaşa Kaymakamlığında bir kadın polis memuru beylik tabancasıyla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memurunun psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

Son Dakika... Kaymakamlık binasında kadın polis intihar girişiminde bulundu
bayrampaşa,kaymakamlık,intihar girişimi

Bayrampaşa Kaymakamlığında bir kadın polis memuru beylik tabancasıyla intihar girişimde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru Naciye A.'nın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

KAYMAKAMLIĞIN ÜÇÜNCÜ KATINDAN SİLAH SESİ YÜKSELDİ

Olay 13.00 sıralarında Bayrampaşa Kaymakamlığında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kaymakamlığın üçüncü katından silah sesi yükseldi.

KADIN POLİS MEMURU KAFASINA SIKTI

Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü çalışanı polis memuru Naciye A. beylik tabancasıyla sol şakağına ateş ettiği ve ağır yaralandığı öğrenildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Ambulansla Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Naciye A.'nın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...