Tgrt Haber
15 May 2021 12:56

Kolonya içen 2 kardeş hayatını kaybetti

Son dakika: Pendik’te kolonya içen yabancı uyruklu 2 kardeş hayatını kaybetti.

Kolonya içen 2 kardeş hayatını kaybetti
pendik,kolonya

Pendik'te meydana gelen olayda, yabancı uyruklu kardeşler Charyyev Umytjan, Zafyte Umytjan evde kolonya içti. Bir süre sonra fenalaşarak yere yığılan şahıslar hayatını kaybetti.

Yakınları tarafından kendilerine ulaşılamayan yabancı uyruklu kardeşler için polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler iki kardeşin cansız bedeniyle karşılaştı.Hayatını kaybettikleri belirlenen Charyyev Umytjan, Zafyte Umytjan isimli kardeşlerin cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

HABERİ ALAN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kardeşlerin hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Sağlık ve polis ekipleri, fenalık geçiren vatandaşları sakinleştirdi.

Komşuları Ersin Kurban, “Binamızda oturan Türkmen uyruklu 2 kardeş kolonya içmiş. Hayatlarını kaybetmişler. Yaklaşık 1 senedir bizim binada oturuyorlardı. İnşaat işinde çalışıyorlardı. Kimseye bir zararları yoktu, kendi hallerinde çalışıyorlardı. Çok üzüldük. Bundan 1 hafta önce de bir yakınlarını kaybettiler, ondan dolayı çok üzgünlerdi” diye konuştu.


Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...