Tgrt Haber
13 Aralık 2021 10:31

Son dakika... MİT ve TSK'dan ortak operasyon! 9 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Terör örgüt PKK'ya yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken, MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonda 9 terörist öldürüldü.

Son dakika... MİT ve TSK'dan ortak operasyon! 9 terörist öldürüldü
MİT,TSK,operasyon,gara

Irak'ın kuzeyindeki operasyonda 9 PKK/KCK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, MİT ve TSK, 9 Aralık'ta Irak'ın kuzeyindeki Gara'da ortak operasyon düzenledi. Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonda 9 PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Son dönemde PKK'nın kış üslenmesini engellemek için üst üste başlatılan operasyonlarda çok sayıda terörist etikisiz hale getirildi. Son olarak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamda Pençe-Yıldırım harekat bölgesinde üç askerin şehit olduğu terörist saldırıya ilişkin, "Karadan ve havadan MİT ile koordineli şekilde başlattığımız operasyonlar sonucunda bu saldırıyı yapanlar dahil 20 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde bırakmadık, bırakmayacağız." açıklaması yapmıştı. 

7 Aralık'ta Şanlıurfa, Bozova, Hacılar köyünde gerçekleştirilen operasyonda ise sözde GAP RIHA Eyalet sorumlusu Rubar kod adlı Ferhat Tunç öldürülmüştü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...