Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ekim 2021 23:25

Son dakika! Pençe-Yıldırım bölgesinde hain saldırı: 1 asker şehit, 1 asker yaralı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Yıldırım operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen EYP'li saldırı sonucu bir askerin şehit olduğunu, yaralanan bir askerin ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığını duyurdu.

Son dakika! Pençe-Yıldırım bölgesinde hain saldırı: 1 asker şehit, 1 asker yaralı
asker,şehit

Yurt içi ve sınır ötesinde yürütülen terörle mücadeleye yönelik operasyonlar aralıksız sürerken, Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinden acı haber geldi. Teröristlerin el yapımı patlayıcı (EYP) ile düzenlediği hain saldırı sonucu Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman şehit düştü. Yaralanan bir asker ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

1 ASKER ŞEHİT, 1 ASKER YARALI

Saldırıya ilişkin Milli Savunma Bakanlığından da resmi açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Pençe Yıldırım Harekât Bölgesinde, 25 Ekim 2021 tarihinde teröristlerce döşenen El Yapımı Patlayıcının (EYP) patlaması sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz."

Son dakika! Pençe-Yıldırım bölgesinde hain saldırı: 1 asker şehit, 1 asker yaralı
Şehit asker Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...