Tgrt Haber
22 Ekim 2021 10:27

Son dakika! PKK'ya darbe üstüne darbe: 7 terörist öldürüldü

Bu sabah Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Öğle saatlerinden sonra ise Eren-13 operasyonları kapsamında Siirt Eruh'ta 4 PKK'lı terörist daha öldürüldü.

Son dakika! PKK'ya darbe üstüne darbe: 7 terörist öldürüldü
pkk,terörist

Terörle mücadelede Suriye'ye askeri harekat seçeneği masadayken, PKK/YPG'ye yönelik yurt içi ve sınır ötesi operasyonlar hız kesmeden sürüyor.

SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Terör örgütü PKK/YPG'nin bir saldırı teşebbüsü daha önlendi. Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist, kahraman komandolarımızın müdahalesiyle etkisiz hale getirildi."

SİİRT'TE 4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Eren-13 operasyonları kapsamında Siirt'te bölücü terör örgütü PKK'ya bir darbe daha vuruldu. Eruh'ta düzenlenen operasyon sonucu 4 terörist öldürüldü. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İç Güvenlik Operasyonları kapsamında devam eden Eren-13 Operasyonlarında, Siirt-Eruh ilçesi kırsalında, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve JÖH birliklerince J-İHA ile Hava Kuvvetlerinin desteğinde icra edilen operasyonda 4 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...