Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2021 10:22

Son dakika! PKK'ya pençe: 3 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Yıldırım operasyonu bölgesinde düzenlenen hava harekatı sonucu 3 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Son dakika! PKK'ya pençe: 3 terörist öldürüldü
pkk,terörsit

Bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların ardı arkası kesilmiyor. Yurt içi ve sınır ötesinde gerçekleştirilen hava ve kara harekatlarıyla örgüte peş peşe darbe vuruluyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım operasyonu sonucu 3 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. MSB'den yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

"Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Pençe-Yıldırım operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek."

SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan PKK/YPG'li teröristlere komandolar geçit vermedi. Düzenlenen operasyonda 5 terörist etkisiz hale getirildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...