Tgrt Haber
11 Eylül 2021 12:57

Son dakika: PKK'ya 'Pençe' darbesi: 11 PKK'lı öldürüldü

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kaplan bölgesinde 11 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Son dakika: PKK'ya 'Pençe' darbesi: 11 PKK'lı öldürüldü
msb,terörist

Mehmetçiğin terör örgütü PKK ile mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Geçen hafta etkili operasyonlarla darbe indirilen PKK'ya yapılan son operasyonda 11 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan ilk açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kaplan bölgesinde tespit edilen 9 PKK'lı teröristin, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiği duyurulmuş ve "Operasyonlarımız en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek" ifadelerine yer verilmişti. Yine Irak'ın kuzeyindeki Afşin bölgesinde 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğinin bildirilmesiyle, öldürülen terörist sayısı 11'e yükseldi.

MSB'den yapılan açııklamada, "Irak’ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK’lı terörist daha hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. Bugün etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 11 oldu." ifadelerine yer verildi.

8 Eylül'de Eren-2 operasyonu kapsamında 17 terörist öldürülmüştü. Bakanlık Barış Pınarı bölgesinde öldürülen teröristlerin saldırı girişiminde bulunduğunu duyurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...