Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2021 18:16

Son dakika... "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın sorgusuna başlandı

Son dakika: "Çiflik Bank" davasının bir numaralı sanığı olan ve Brezilya'da teslim olup Türkiye'ye getirilen "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın sorgusuna başlandı. Emniyet ekiplerinin sorgulama için 60 sayfalık soru hazırladığı öğrenildi.

Son dakika... "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın sorgusuna başlandı
tosuncuk,mehmet aydın,sorgu,çiftlikbanks,dava

Binlerce kişinin mağdur olduğu Çiftlik Bank vurgununda kördüğüm bu gece çözülecek.

Yaklaşık 3 yıl önce Çiftlik Bank vurgunuyla binlerce kişiyi dolandırıp firar eden, daha sonra hakkında kırmızı bülten çıkarılan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya'da Türk Konsolosluğu'na teslim olup cumartesi akşam saatlerinde Türkiye'ye getirildi. Interpol polisinin Türk polisine teslim ettiği Mehmet Aydın, tutuklanarak emniyete götürüldü.

SORGU İÇİN 60 SAYFALIK SORU HAZIRLANDI

100 bini aşkın kişiyi dolandırıp milyonlarca lirarık vurgun yapan Mehmet Aydın, cumartesi gecesinden bu yana Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bulunuyordu. Son gelen bilgilere göre, Mehmet Aydın'ın emniyetteki sorgulamasına saat 22.00 sıralarında başlandığı öğrenildi. Mehmet Aydın'ın getirdiği 300 sayfalık belgeyi inceleyip müfettiş raporlarıyla karşılaştıran Mali Şube ekiplerinin evraklar üzerindeki mesaisi tamamlandı. Aydın'a bu akşamki sorguda 60 sayfadan oluşan sorular yöneltilecek ve vurgunun düğümü çözülecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...