Tgrt Haber
15 Ekim 2021 14:30

Son dakika! TSK'dan Irak'ın kuzeyine hava harekatı

Son dakika... TSK Irak'ın kuzeyine hava harekatı yaptı. Kandil ve Asos'taki terör mevzileri vuruldu. Öte yandan Eren-14 Operasyonu kapsamında Hakkari'de düzenlenen harekat sonucu bir PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Son dakika! TSK'dan Irak'ın kuzeyine hava harekatı
ırak,tsk,terör,kandil

Suriye'deki PKK/YPG hedeflerine yönelik olası harekat gündemdeki yerini korurken, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların ardı arkası kesilmiyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenledi. Operasyonla Kandil ve Asos'ta belirlenen terör mevzileri yerle bir edildi.

SON 2 GÜNDE 13 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bu sabah yapılan açıklamada ise son 2 günde Irak'ın kuzeyine düzenlenen kara ve hava harekatları sonucu 13 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

EREN-14 OPERASYONUNDA 1 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan sınır içindeki operasyonların yanı ısra yurt içinde de terörle mücadele devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama, "İç güvenlik Operasyonları kapsamında devam eden Eren-14 Operasyonlarında; Hakkari-Merkez ilçe kırsalında, Jandarma Özel Harekât ve Jandarma Komando birliklerince J-SİHA ve Hava Kuvvetleri desteği ile icra edilen operasyonda, 1 bölücü örgüt mensubu silahıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...