Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2021 13:38

Son Dakika...Bakan Akar Trablus’a gitti

Son Dakika haberi...Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ile Libya’nın Başkenti Trablus’a gitti.

Son Dakika...Bakan Akar Trablus’a gitti
bakan akar,trablus,son dakika,,son dakika haberiş,

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Akar ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de Libya'ya hareket etti.

Bakan Akar'ın Libya programı

Libyalı yetkililerin yanı sıra Türkiye'nin Trablus Büyükelçisi Kenan Yılmaz tarafından karşılanan Milli Savunma Bakanı Akar, Libyalı yetkililerle görüşecek ve eğitim, yardım, danışmanlık unsurunu ziyaret ederek Mehmetçik ile bir araya gelecek.

,Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, beraberinde MİT Başkanı Hakan Fidan ve Ak Parti Dış İlişkiler Başkanı Efkan Ala, resmi ziyaret amacıyla Libya’nın başkenti Trablus’a geldi.

Milli Savunma Bakanı Akar, Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral El-Haddad ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Muhammed El-Haddad ile görüştü.
Akar, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Mitiga Havalimanı indikten sonra, Libya Görev Grubu Komutanlığı'nı ziyaret etti.
Akar'ı burada Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Muhammed El-Haddad, Batı bölge Komutanı Tümgeneral Usame Cuveyli ve Trablus Bölge Komutanı Tümgenarl Abdülbaki Mervan karşıladı.
Bakan Akar, burada Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Muhammed El-Haddad ile görüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...