Tgrt Haber
18 Mart 2015 05:29

Son nefesini havalimanında verdi

İstanbul'dan Aşkabat’a gidecek olan 43 yaşındaki Batyrov Begench uçağa bineceği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Son nefesini havalimanında verdi
havalimanı, istanbul,

Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Aşkabat’a gidecek olan ve Türkmenistan uyruklu Batyrov Begench (42) isimli yolcu uçağa binmek için boarding sırasına girdi. Bilet kontrol işlemlerinin ardından uçağa götürecek olan otobüse binmek için yürümeye başlayan saat Türkmenistan uyruklu yolcu saat 00.15 sıralarında aniden fenalaştı ve yere yığıldı. Yolcunun yerde baygın vaziyette olduğu gören yetkililer durumu sağlık ekiplerine bildirdiler.
Türmenistan uyruklu yolcuya ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Sağlık ekipleri kalp krizi geçirdiği anlaşılan Begench’e yaklaşık 45 dakika kalp masajı yapılarak hayata döndürülmeye çalışıldı ancak 43 yaşındaki Begench yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yolcunun böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Türkmenistan uyruklu yolcunun cenazesi kesin ölüm sonucunun belirlenmesi için ambulansla Atatürk Havalimanı’ndan alınarak Adli Tıp Morgu’na götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...