Tgrt Haber
06 May 2021 10:50

Sondakika: Zeytinburnu'nda 5 katlı bina çöktü

Sondakika haberi: Zeytinburnu'nda boşaltılan 5 katlı bina çöktü. Çöken binanın altında çok sayıda araç kaldı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Binanın çökme anları kameralara böyle yansıdı.

Sondakika: Zeytinburnu'nda 5 katlı bina çöktü
zeytinburnu

İstanbul Zeytinburnu Sümer Mahallesi’nden daha önce camları patladığı için boşaltıldığı öğrenilen 5 katlı bina çöktü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. Ekiplerin çalışması devam ediyor. Binanın yıkılma anı ise cep telefonu kamerasına yansırken, o anlarda ortalığın toz dumana kaplandığı görüldü.

5 KATLI BİNA BÖYLE ÇÖKTÜ

BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜYLE ÇÖKTÜ
Çıkan sesler üzerine bina dün akşam saatlerinde boşaltıldı. Bina sabah saatlerinde ise büyük bir gürültüyle çöktü. Bina çöktükten sonra ortalığı toz bulutu kaspladı.


Binanın yıkılmasından kısa sürece binaya giren bir kişi, içeride bulunan eşyalarını aldıktan sonra dışarı çıktı. Şahsın dışarı çıkmasının ardından bina da yıkıldı.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Zeytinburnu'nda çöken 5 katlı binanın yıkılma riski nedeniyle daha önce boşaltıldığı belirtildi.

"Olay yerine AFAD, itfaiye, güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilmiş olup, çevrede gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Alınan ilk bilgilere göre, binanın yıkılma riski nedeniyle daha önceden boşaltıldığı anlaşılmıştır" denildi.

ENKAZDAN GÖRÜNTÜLER

Sondakika: Zeytinburnu'nda 5 katlı bina çöktü
Sondakika: Zeytinburnu'nda 5 katlı bina çöktü
Sondakika: Zeytinburnu'nda 5 katlı bina çöktü

 

DETAYLAR BİRAZDAN...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...