Tgrt Haber
05 Mart 2019 11:51

Sosyal medyada PKK'yı destekleyen 6 kişi yakalandı

Sosyal medya hesaplarından terör propagandası yapanlara operasyon düzenlendi. İzmir ve Ağrı'da toplam 6 kişi gözaltına alındı.

Sosyal medyada PKK'yı destekleyen 6 kişi yakalandı
sosyal medya,,pkk,,terörist,

İzmir'in Dikili ilçesi ile Ağrı'da, sosyal medya hesapları üzerinden bölücü terör örgütü PKK propagandası yaptıkları belirlenen 9 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 6'ı gözaltına alınırken, evlerinde yasak yayınlar ele geçirildi.

3 KİŞİ DE ARANIYOR

Dikili Cumhuriyet Başsavcılığı'nın terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürdüğü soruşturma kapsamında, Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve Ağrı'da operasyon yaptı. Baskınlarda, haklarında gözaltı kararı verilen 9 kişiden 6'sı yakalandı.

Sanıkların sosyal medya hesapları üzerinden örgüt propagandası yaptıkları, örgüt adına faaliyette bulundukları bildirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda da yasak yayınlar ele geçirildi. Diğer 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...