Tgrt Haber
07 Temmuz 2017 22:04

Sosyal medyadan provokasyona gözaltı

Bursa'da sosyal medya üzerinden halkı, Suriyeli mültecileri protesto etmek için toplanmaya çağırdığı iddia edilen şüpheli, yakalandı.

Sosyal medyadan provokasyona gözaltı
sosyal medya,provokasyon,

Bursa'da, sosyal medya üzerinden infial oluşturacak şekilde halkı Suriyeli mültecileri protesto etmek için toplanmaya çağırdığı iddia edilen şüpheli, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden Suriyeli mültecilere karşı infial oluşturacak paylaşımlar yapılarak vatandaşların kanunsuz eyleme davet edildiği bilgisine ulaştı.

Araştırma başlatan emniyet güçleri, şüpheli E.S'nin, 2015 yılında Bursa'da yaşanan bir kavganın haberini yeni olmuş gibi paylaşıp, halkı Suriyelilere karşı toplanmaya çağırdığını belirledi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan E.S. hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan işlem başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...