Tgrt Haber
24 Ağustos 2021 12:52

Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları: Sözleşmeli öğretmen maaşı ne kadar?

Binlerce sözleşmeli öğretmen adayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan atama açıklamasına odaklandı. Adaylar ''Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları belli oldu mu? 20 bin öğretmen ataması yapıldı mı? Sözleşmeli öğretmen maaşı ne kadar 2021? Sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları: Sözleşmeli öğretmen maaşı ne kadar?
MEB,eğitim,öğretmen,atama,sözleşmeli öğretmen

Sözleşmeli öğretmen ataması için geçtiğimiz günlerde atama takviminde değişiklik yapıldı. Sözleşmeli öğretmen atama takviminde yapılan değişikliğe göre sözleşmeli öğretmen tercihleri öne çekildi. Sözleşmeli öğretmen ataması için bekleyişi süren adaylar öğretmen atama şartlarını araştırmaya devam ediyor. Peki 20 bin öğretmen ataması yapıldı mı? Öğretmen atama sonuçları belli oldu mu? Sözleşmeli öğretmen maaşı ne kadar? Sözleşme öğretmen ek ders ücreti belli oldu mu? İşte sözleşmeli öğretmen hakkında bilmeniz gerekenler.  

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI

Sözleşmeli öğretmen ataması için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sözleşmeli öğretmen atama takvimi değişikliğe göre tercihler 29 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yaptığı açıklamada 20 bin öğretmen atamasının 3 Eylül 2021 tarihinde belli oldu. Sözleşmeli öğretmen ataamaları sözlü sınavda başarılı olanların tercihleri de dikkate alınarak sözlü sınav puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleştirildi. Sözleşmeli öğretmen adayları atama soruçlarını e- devlet  üzerinden öğrenebilir. 

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN!

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MAAŞI NE KADAR 2021?  

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde yer alan yaklaşık 100 bin sözleşmeli öğretmen 2021 yılı sözleşmeli öğretmen maaşı ne olacak diye araştırıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 3 Eylül'de 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Ataması yapılan sözleşmeli öğretmenler 6 Eylül'de tüm sınıflarda yüz yüze eğitime başlayacak. Öğretmen ataması için bekelyen adaylar öğretmen maaşı ve ek ders ücretlerini merak ediyor. Sözleşmeli öğretmen maaşı hizmet sürelerine göre değişiklik gösterir. Buna göre sözleşmeli öğretmen maaşı:  

  • Hizmet yılı 20 yıldan fazla / 5.011 TL 
  • Hizmet yılı 15-20 arası / 4.825 TL 
  • Hizmet yılı 10-15 arası / 4.276 TL 
  • Hizmet yılı 5-10 arası / 4.187 TL  
  • Hizmet yılı 5 yıldan az / 4.089 
  •  

 

Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları: Sözleşmeli öğretmen maaşı ne kadar?

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN EK DERS ÜCRETLERİ NE KADAR?  

Sözleşmeli öğretmen ataması için bekleyiş sürerken sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti en çok araştırılan konuların başında geliyor. Sözleşmeli öğretmenlere yapılan 7.36 oranındaki zamla birlikte sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti 2021 fiyatları değişti. 2020 Temmuz ayında 18,22 TL olan sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti 2021 yılında net 19,56, brüt 23,22 TL şeklinde değişti. 

Sözleşmeli öğretmen maaşı ne kadar 2021? Sözleşmeli öğretmen atama yerleri belli oldu mu? Sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti ne kadar? sorularını cevapladık. Siz de sözleşmeli öğretmen ile ilgili sorularınızı yorumlara yazabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...