Tgrt Haber
24 Eylül 2014 18:13

'Spiderman İzzet' yine direğe çıktı

Defalarca canına kıymaya kalkışan 'Spiderman İzzet' yine yüksek gerilim hattına çıktı.

'Spiderman İzzet' yine direğe çıktı
izmir, spiderman izzet, elektrik direği,

İzmir’de, defalarca canına kıymaya teşebbüs eden İzzet Y., yine canına kıyma amacıyla Altınyol’un Karşıyaka girişindeki yüksek gerilim hattına çıktı. Yüksek gerilim hattında canına kıyma teşebbüsünde bulunmayı alışkanlık haline getiren İzzet Y. (38), yine aynı amaçla yüksek gerilim hattına tırmandı. Daha önce bir kez Gıda Çarşısı’nda, bir kez Adnan Menderes Havalimanı yakınlarında, bir kez de Altınyol girişindeki yüksek gerilim hattına tırmanan İzzet Y., vatandaşlar tarafından 'Spiderman' olarak anılmaya başlandı. Altınyol’un Karşıyaka girişindeki 60 metrelik yüksek gerilim hattına tırmanan İzzet Y., 155’i arayarak direğe çıktığını söyleyip kendisine iş bulunmasını istedi. Polis ekiplerinin megafonla yaptığı, “Yağmur yağabilir, yukarıya çıkma İzzet” anonsuna aldırmayıp direğe tırmanmaya devam eden ve sağlık sorunları olduğu belirtilen İzzet Y., 1 saatten fazla direğin tepesinde bekledi. Polis ekiplerinin çabası ve yorgunluğun etkisiyle aşağıya inmeye karar veren İzzet Y., itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiyenin merdiveniyle aşağı inen İzzet Y., “Borçlarım var. Borçlarını ödeyeceğim dediler. Kimse sözünde durmuyor. Devletten yardım istiyorum. Bana yardımcı olsunlar. Yeter artık dayanamıyorum” diye konuştu.
15 BİN VOLTLA ÇARPILMIŞTI
İzzet Y., İzmir’de daha önce Adnan Menderes Havalimanı yakınlarında bulunan yüksek gerilim hattına çıkmıştı. Polisin ikna çabalarına yanıt vermeyen İzzet Y., tellere değince 15 bin voltluk akıma kapılmış, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...