Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2021 18:20

Suç makinesi iş yerine kurşun yağdırdı savcı serbest bıraktı

İstanbul'da avukatlık büroları ve bir derneğin bulunduğu iş yerine kurşun yağdıran ve 30 adet suç kaydı bulunan 'Japon' lakaplı Hakan T., yakalandıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakılması tepkilere neden oldu.

Suç makinesi iş yerine kurşun yağdırdı savcı serbest bıraktı
Suç makinesi,İstanbul,Çağlayan

İstanbul’un Kağıthane ilçesine bağlı Çağlayan’da, 8 Ekim günü saat 08.00 sıralarında cadde üzerinde aracından inen silahlı bir şahıs, avukatlık bürolarının ve derneğin olduğu iş yerine kurşun yağdırdı. İnsan ve araç yoğunluğunun olmasına rağmen silahlı saldırgan, kimseye aldırış etmedi. Hiçbir şey olmamış gibi aracına binen silahlı saldırgan, olay yerinden kaçtı.

SALDIRI ANI KAMERAYA YANSIDI

Yaşanan anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde trafikte aracını durdurup aşağıya inerek iş yerine kurşun sıkan silahlı saldırganın, tekrar araca binip kaçtığı görülüyor.İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik önlemi alarak çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntüler üzerinden çalışma yapan ekipler, şahsın emniyette çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olan “Japon” lakaplı Hakan T. olduğunu belirledi. Hakan T., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

30 adet suç kaydı ortaya çıkan Hakan T. emniyetteki ifadesinde, alkollü bir şekilde çorbacıya gittiğini, ancak iş yeri sahibi tarafından alkollü olduğu için dışarıya çıkartıldığını ve bu sebeple sinirlenip ateş açtığını söyledi. Şahıs savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...