Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2015 23:17

Suç makinesi 'Raki' durdurulamıyor

Türkiye ve Kıbrıs'ta çok sayıda suça karışan Raki Sevik, dün serbest bırakıldıktan sonra bugün yine suçüstü yakalandı.

Suç makinesi 'Raki' durdurulamıyor
Kıbrıs, türkiye, raki sevik,

Türkiye ve Kıbrıs'ta çok sayıda hırsızlık ve kundaklama olayına karılan Raki Sevik (58), Datça Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri tarafından takibe alındı. Önceki gün bir marketten hırsızlık yaparken yakalanan Raki Sevik, çıkarıldığı mahkeme tarafından denetimli serbestlikten yararlanarak serbest bırakıldı.

"ÇALDIĞIM ZAMAN DEŞARJ OLUYORUM"

Rahatsızlığı nedeniyle sürekli suç işleyen Raki Sevik, bugün akşam saatlerinde bir marketten içki çalarken güvenlik kameralarına yakalandı. Buradan kaçan Raki Sevik, başka bir alışveriş merkezinden gıda maddeleri çalarken kasiyerin dikkati sayesinde fark edildi. Suçlamayı kabul etmeyen Raki Sevik, hırsızlık yapmadığını iddia ederek ellindeki malların parasını ödedi. Kısa bir süre sonra özel bir sigorta şirketiyle bir balıkçıya ait araçları benzin döküp yakmaya çalışırken suçüstü yakalanan Raki Sevik, gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Raki Sevik'in marketten hırsızlık yapması ve araçları kundaklamaya çalışması güvenlik kameralarına yansıdı.

Yakmaktan ve çalmaktan zevk aldığını söyleyen Raki Sevik, "Ben rahatsızım . Bir şey çaldığım zaman deşarj oluyorum rahatlıyorum başka çarem yok" dedi.

"BUNLARI YAPARAK RAHATLADIĞINA İNANIYOR"

Emniyet önünde babasını bekleyen oğlu Deniz Sevik ise, "Babam çok iyi birisidir. Evde hiç sorun çıkarmaz, bize iyi davranır. Ancak hastalığından dolayı bu tip işler yapıyor. İlaçlarını düzenli kullanmıyor ayrıca alkol de kullanınca ne yaptığını bilmiyor. Bunları yaparak rahatladığına inanıyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...