Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Haziran 2015 15:09

Süleyman Demirel son nefesini uykuda vermiş

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in doktoru Aylin Cesur, Demirel'in uyuduğu sırada hayatını kaybettiğini açıkladı.

Süleyman Demirel son nefesini uykuda vermiş
süleyman demirel, demirel vefat, demirel&tt2;in ölüm anı

Demirel'in Çankaya Güniz Sokak'taki evi dünden bugüne ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Ziyaretçiler, aileye başsağlığı diledikten sonra açılan taziye defterine duygu ve düşüncelerini yazıyor.
Güniz Sokak'ta Demirel'in aile yakınlarıyla birlikte taziyeleri kabul etmeyi sürdüren doktor Aylin Cesur da, gazetecilerin isteği üzerine bugün bir kez daha Demirel'in vefat anıyla ilgili konuştu.
Cesur, o anları şöyle aktardı:
"Beyefendi olmadan yaşamak çok güç. Ömrümün sonuna kadarda böyle gidecek. Hep kendisine danışırdım. Her şeyi, şuan ona danışamamamın eksikliğini yaşıyorum. Çok özledik. Son akşam bile çok iyiydi. Akşam yemeğini bizimle birlikte yedi. Çok iyiydi, sohbet ettik Türkiye gündeminde neler olup bittiğini konuştuk. Ama mukadderat, uykudaydı, bağlı olduğu cihazların bazı parametrelerinin biranda düştüğünü gördük, yoğun bakım doktoru da yanımızdaydı, ama Allahın mukadderatı işte müdahale edemiyorsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...