Tgrt Haber
08 Mart 2015 16:07

Süleyman Şah Türbesi'yle ilgili müjde geldi

Süleyman Şah Türbesi birkaç günde içinde ziyarete açılacak.

Süleyman Şah Türbesi'yle ilgili müjde geldi
süleyman şah,türbe,ziyaret,

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şah Fırat Operasyonu ile Türkiye'ye getirilen Süleyman Şah ve 2 askerinin naaşlarının defnedileceği Suriye'nin Eşme Köyü'ndeki yeni türbe inşaatında inceleme yaptı. Vali Küçük, türbenin birkaç gün içinde tamamlanıp ziyarete açılacağını söyledi.
Türbe inşaatının bitme aşamasına geldiğini anlatan Vali Küçük, şöyle konuştu: 
"20-21 Şubat gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri çok başarılı bir operasyonla Süleyman Şah hazretlerinin sandukasını ve müştemilatını buraya getirdi. Suriye Eşmesinde hummalı bir çalışma var. İnşallah birkaç gün içinde bitecek ve ziyaretçilere açılacak. Köyümüzü de ziyaret ettik. Köyde büyük bir memnuniyet var. Büyük bir zatın bu topraklara gelmesi gurur vericidir. Süleyman Şah’ı kendi ataları olarak görüyorlar. Devletimiz de bu bölgede hummalı bir çalışma içinde. Köyün ve çevresinin bütün ihtiyaçları kurumlarımız tarafından gideriliyor. Köyümüze, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. İnşallah birkaç gün içinde türbe ziyarete açılmış olacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...