Tgrt Haber
09 May 2021 17:22

Süleyman Soylu: Milletimizden fedakarlık bekliyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tam kapanmaya ilişkin vatandaşlara seslendi. Soylu, "Bayramda milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Süleyman Soylu: Milletimizden fedakarlık bekliyoruz
süleyman soylu,,tam kapanma,

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlara çağrı yaptı. Bayramda bir fedakarlık daha beklediklerini söyleyen Soylu, Kovid-19 önlemlerine bayram boyunca da uyulmasını istedi.

Tam kapanma döneminde sahada denetimlerin aralıksız sürdüğüne dikkat çeken Süleyman Soylu, vaka sayısındaki düşüşe de dikkat çekip, "Bayrama yaklaşıyoruz ve milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz. Bu hastalık temasla bulaşıyor. Bayram hepimizin bayramı ve geleceğimizde eksilmeden daha güzel bayramlar geçirebilmemiz için hep birlikte kurallara uymalıyız, tedbirlere uymalıyız" dedi.

"Önce sabır sonra bayram"

Vatandanşların bu bayramda da sabretmesi gerektiğini söyleyen Süleyman Soylu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Eğer bayramlaşmalarda kurallara uymazsak karşılaştığımız bu musibetin ağırlığı üzerimizden kalkmaz ve fedakarlığımız boşuna gider. Çocuklarımız artık okula gitmek istiyor, esnaflarımız dükkanlarını açmak istiyor. Milletimizden istirhamımız, onlardan çok şey istediğimizin bilincindeyiz ama önce sabır sonra bayram diyoruz. Bayramda da sabretmeliyiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...