Tgrt Haber
23 May 2022 09:50 - Güncelleme : 23 May 2022 09:56

Sünnet faciası: 4 yaşındaki çocuk kanlar içinde kaldı

Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki bir çocuğun sünneti sırasında facia yaşandı. Cinsel organı kesilen çocuk bir anda kanlar içinde kaldı. Çocuklarının o halini gören aile üyeleri korku içinde hastaneye koştu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sünnet faciası: 4 yaşındaki çocuk kanlar içinde kaldı
Sünnet,Kahramanmaraş,İstanbul,Hastane

Kahramanmaraş’ta yaşayan bir aile, iki oğlunu sünnet ettirmek istedi. Arkadaşlarının ve çevrelerinin tavsiyesi üzerine bir sünnetçi çağrıldı. İddialara göre, sünnetçinin gerçekleştirdiği sünnet sırasında 4 y aşındaki A.E.K.’nin cinsel organı kesildi. Küçük çocuk bir anda acı içinde bağırarak kanlar içinde kaldı.

Çocuklarının kanlar içinde kaldığını gören ailesi dehşeti yaşadı. Çocuk hemen en yakındaki hastaneye kaldırıldı.

İSTANBUL’A SEVK EDİLDİ

Hastanede tedavi altına alınan çocuk, gördüğü tedavinin ardından İstanbul’daki Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Burada cinsel organı kesilen çocuk için gerekli incelemeler yapılırken dudak iç duvarından bir doku alınarak bölgeye nakledilmesi kararlaştırıldı.

Sünnet faciası: 4 yaşındaki çocuk kanlar içinde kaldı

ÇOCUĞA DOKU NAKLEDİLDİ

Gerçekleşen zorlu operasyonda dudak iç duvarından alınan doku bölgeye nakledildi. Operasyonu gerçekleştiren hekimlerden Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Çocuk Cerrahisi Bölümünden Doç. Dr. Süleyman Çelebi ve Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Özgür Kuzdan, sünnet işleminin cerrahi bir operasyon olduğuna dikkat çekerek ehil kişiler tarafından yapılması gerektiğini belirtti.

AİLE, SÜNNETÇİYE DAVA AÇTI

Uzmanlar, yanlış uygulamaların hayat boyu etkisini sürdüren yıkımlara neden olduğunu ifade ederken, ailenin işlemi gerçekleştiren kişiye dava açtığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...