Tgrt Haber
06 Kasım 2015 19:40

Şüpheli araçtan cephanelik çıktı

Manisa'nın Salihli ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu bir araçta cephanelik çıktı.

Şüpheli araçtan cephanelik çıktı
manisa, şüpheli araç,

Manisa'nın Salihli ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu bir araçtan biri kuru sıkı 2 adet tabanca, bir adet kuru sıkı otomatik silah, bu silahlara ait çok sayıda mermi ve sentetik uyuşturucu madde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Manisa'nın Salihli ilçesinde Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri E 96 karayolu üzerinde trafik kontrolü yaptı. Yapılan kontroller sırasında durumundan şüphelenilen bir aracı durduran polis ekipleri araçta arama yaptı. Aramada araç içinde bir adet Melior-Rreverts ibaresi bulunan Belgium model 6.35mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 11 adet mermi, 1 adet MP5 görünümlü üzerinde Crazy Blow ibareli namlu kısmı kapalı kuru sıkı otomatik silah ve bu silaha ait 2 adet şarjör, 16 adet dolu kuru sıkı mermi, 1 adet Brixa Arms model kuru sıkı tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 30 adet 8mm çapında kuru sıkı mermi, 25 adet 36 kalibre dolu av fişeği, 11 adet 9mm çapında MKE yapımı dolu fişek, ayrıca şeffaf kağıda sarılı birer içimlik bonzai ve scant olarak bilinen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aramaların ardından polis ekipleri araçta bulunan 2 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...