Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ağustos 2017 19:08

Suriyeli yetim çocuklara kıyafet yardımı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye’deki savaş mağduru 4 bin 264 yetim çocuğa bayramlık kıyafet yardımında bulundu.

Suriyeli yetim çocuklara kıyafet yardımı
ihh suriye,,ihh yardım

Suriye'deki iç savaşta babalarını kaybeden çocukların gıda, eğitim, sağlık ve barınma başta olmak üzere birçok ihtiyacına cevap veren İHH, son olarak 4 bin 264 yetim çocuğa bayramlık kıyafet yardımı yaptı.
İHH Suriye Çalışmaları Medya Sorumlusu Selim Tosun, "Suriye’deki iç savaş yüz binlerce çocuğu yetim bıraktı. Bu çocuklar birçok tehlikeye açık vaziyetteler. Bu nedenle Suriye çalışmalarımızın büyük bir bölümünü yetim çocuklara yönelik yardım faaliyetlerimiz oluşturuyor. Her geçen gün daha fazla Suriyeli yetime kucak açıyoruz" dedi.
Kurban Bayramının yaklaşmasıyla yetimlere yönelik bayramlık kıyafet yardımına başladıklarını belirten Tosun, "Son günlerde savaş mağduru yetim çocuklarımıza bayramlık kıyafet yardımında bulunmaya başladık. Şimdiye kadar 4 bin 264 yetim çocuğumuzun bayramlık kıyafet ihtiyacını karşıladık. Kıyafet dağıtımlarımız bayrama kadar devam edecektir" diye konuştu.
Tosun, Suriyeli yetim ailelerine Kurban Bayramında da et ve gıda yardımında bulunacaklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...