Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Temmuz 2022 11:15 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 11:25

Son dakika: Suriye’nin kuzeyinde PKK’ya ağır darbe! 11 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığında olan 11 teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika: Suriye’nin kuzeyinde PKK’ya ağır darbe! 11 terörist öldürüldü
milli savunma bakanlığı,suriye

Türkiye'nin terörle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Gerek yurt içinde gerek ise sınır dışında başarılı operasyonlara imza atan Kahraman Mehmetçiklerimiz teröristleri sığındıkları mağarada öldürmeye devam ediyor. Teröristler başarılı operasyonlar karşısında ağır darbeler yerken saldırı hazırlığında olanlar ise eylemlerini gerçekleştiremeden etkisiz hale getirildi.

11 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Kahraman askerlerimizin hız kesmeden devam ettiği başarılı operasyonlara bugün bir yenisi eklendi. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığında olan 11 teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1550031748809072640

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...