Tgrt Haber
07 Aralık 2014 14:17

Sürücü kursu minibüsü kaza yaptı, ölü ve yaralılar var

Trabzon'da bir sürücü kursuna ait minibüsle yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Sürücü kursu minibüsü kaza yaptı, ölü ve yaralılar var
trabzon,minibüs,kaza,yolcu minibüsü,çarpışma,

Alınan bilgiye göre, Trabzon-Gümüşhane karayolu eski Akoluk Belde Belediyesi kavşağından kontrolsüz çıktığı öne sürülen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 61 EF 816 plakalı minibüs, Maçka ilçesinden Trabzon'a seyir halindeki Türkeş Özdemir'in kullandığı 61 M 1963 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen? minibüsten fırlayarak aracın altında kalan Sadık Şahinler olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Özdemir ile minibüste bulunan 9 yolcu ise yaralandı. Çevredeki vatandaşların devrilen minibüsü kaldırmasının ardından çıkartılan yaralılar, Trabzon'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Hayatını kaybeden Şahinler'in olay yerine gelen yakınları fenalık geçirdi. Polis, bir sürücü kursuna ait olduğu belirtilen minibüsün kaçan sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı
Çağlayan Mahallesi Muhtarı Ömer Ergenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın meydana kavşakta trafik ışıkları bulunmadığını ancak sağ tarafında "dur" yazılı tabela olduğunu belirtti.Tabelanın kavşaktan ana yola çıkacak sürücülerin görüş açısını engellediğini savunan Ergenç, kavşakta daha önce de ölümlü kaza yaşandığını ifade ederek, yetkililerden kavşağa trafik işaretleri konulmasını istediklerini kaydetti.
Kaynak: AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...