Tgrt Haber
10 Haziran 2019 14:51

Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün akşam merakla beklenen iletişim oyunu ve dokunulmazlık oyunu vardı. Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu sonrası ise eleme adayı belli oldu. Peki Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
survivor,,eleme adayları,

Survivor eleme adayları: Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyunu ardından elenme adayları belli oldu. son bölümde dokunulmazlık oyunu sonrası ise eleme adayı belli oldu. Peki Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

 

SON BÖLÜM İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da yarışmacılar bir düzeneğin üzerinde küpleri dengede tutamaya çalıştılar. İlk elenenler erkeklerde Okay ve Emre oldu. Kazanan ise Bora'ydı. Kadınlarda ise Seda birinciliği elde etti.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

ACUN: Dominik’te kritik bir dokunulmazlık oyunu bugün oynanacak. İlk oyunu Beyaz takım kazandı, bugün de kazanırsa Siyah takımdan

Seda: İlk dokunulmazlık oyununda iyi olan taraf bizdik. Bu işin yüzde 30’u . Bugün kazanamazsak ilk galibiyetin anlamı kalmaz.

Yusuf: İlk oyunda ciddi hatalar yaptık bu hatalarımızdan da dersler çıktık. Bugün de kazanarak maçı uzatmaya götürmek istiyoruz.

Survivor dokunulmazlık oyunun Beyaz takım kazandı.

Beyaz takım: 10 – Siyah takım: 8

Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER? 

Dokunulmazlık oyununu Beyaz takım kazanınca Siyah takımda Spyros ve Dimitra eleme adayı oldular. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...