Tgrt Haber
26 Ocak 2019 23:45

Survivor Jessica MAY Kimdir? JESSİCA May Kaç YAŞINDA?

Survivor'da heyecan başladı. Jessica May kimdir? Survivor 2019 Jessica MAY Kaç Yaşında? Survivor 2019'da merak edilen bir yarışmacı daha. Brezilyalı model, dizi ve reklam filmi oyuncusu olan Jessica May kaç yaşında? İşte Jessica May hakkında merak edilenler...

Survivor Jessica MAY Kimdir? JESSİCA May  Kaç YAŞINDA?
Jessica May kimdir,Jessica May kaç yaşında,2019 survivor

Survivor'da heyecan başladı. Jessica May kimdir? Survivor 2019 Jessica MAY  Kaç yaşında? SURVİVOR 2019'da merak edilen bir yarışmacı daha. Brezilyalı model, dizi ve reklam filmi oyuncusu olan Jessica May kaç yaşında? İşte Jessica May hakkında merak edilenler...

Adını başarılı projelerde geçiren Brezilyalı model Jessica May'ın hayatına dair bilgiler şu şekilde...

JESSİCA MAY KİMDİR?

Jessica May Drociunas (d. 5 Aralık 1993 Paranacity, Brezilya), Brezilyalı model, dizi ve reklam filmi oyuncusu. İlk oyunculuk kariyerine Show TV'de yayınlanan Yeni Gelin dizisinde Bella karakterini canlandırarak başladı.

Hayatı ve kariyeri

5 Aralık 1993 tarihinde Brezilya'nın Paranacity şehrinde, öğretmen bir anne ve çiftçi bir babanın kızı olarak dünyaya gelen ve Brezilya'da modellik yapan Drociunas, Türkiye'de, oynadığı dizi ve reklam filmleriyle tanınmıştır. Dizi sektörüne Türkiye'de Yeni Gelin ile başlamıştır. İstanbul’da düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week defilesinde tasarımcı Çiğdem Akın’ın kampanya yüzü olmuştur. Ayrıca 2018 yılında Paris Hilton ve ünlü Türk modellerle Dosso Dossi Fashion Show defilesinde yer almıştır.

Kişisel hayatı

30 Haziran 2018'de fotoğrafçı Hüseyin Kara ile Brezilya’da evlendi.

Jessica May Otizm farkındalık gününde 'Onların Gözünden' projesi kapsamında otizmli çocuklara poz vererek otizm derneklerine destek oldu. Ayrıca 2018'de Denizli'de dikilmek üzere 2000 fidan bağışladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...