Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 May 2015 20:29

Suşehri'nde 60 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

Polisin durdurduğu yolcu otobüsünde yapılan aramada Türkmenistan uyruklu bir yolcuya ait valizde 60 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Suşehri'nde 60 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
sivas, suşehri,

Sivas'ın Suşehri ilçesinde polisin durdurduğu yolcu otobüsünde yapılan aramada Türkmenistan uyruklu bir yolcuya ait valizde 60 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ihbar üzerine D-100 karayolu üzerinde uygulama yaptı. Ağrı'dan İstanbul'a gitmekte olan bir yolcu otobüsü ilçe girişinde durduruldu. Ekiplerin yaptığı aramada Türkmenistan uyruklu 28 yaşındaki T.M.'ye ait yolcunun valizinde çeşitli ebatlarda 60 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. İstanbul'a götürülerek piyasaya sürülmek istendiği tespit edilen hapları taşıyan T.M. polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...