Tgrt Haber
07 Haziran 2021 10:10

Taciz atışında bulunan 6 terörist öldürüldü!

2’si Fırat Kalkanı bölgesinde, 4’ü de Barış Pınarı bölgesinde olmak üzere taciz atışında bulunan toplam 6 PKK/YPG’li teröristi öldürüldü.

Taciz atışında bulunan 6 terörist öldürüldü!
Milli Savunma Bakanlığı,PKK/YPG

Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgesinde taciz atışında bulunan 6 PKK/YPG'li terörist öldürüldü.

'TERÖRE VE TERÖRİSTE GEÇİT YOK!'

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Teröre ve teröriste geçit yok. Huzur ve güvenliğin teminatı olan komandolarımız 2'si Fırat Kalkanı bölgesinde, 4'ü de Barış Pınarı bölgesinde olmak üzere taciz atışında bulunan 6 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." ifadelerine yer verildi.

'PKK, KÜRTLERİN TEMSİLCİSİ OLAMAZ'

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/KCK/YPG'nin, Irak'ın kuzeyindeki Duhok kentinde Peşmerge güçlerine yönelik saldırısı nedeniyle bir açıklama yayınlayarak; bölgenin barışı, huzuru ve istikrarı önündeki en büyük engel olduğunu bir kez daha gösterdiğini açıkalamıştı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/KCK/YPG'nin Peşmerge'ye saldırarak, bölgenin barışı, huzuru ve istikrarı önündeki en büyük engel olduğunu bir kez daha gösterdiği belirtilen açıklamada, Kürtleri koruma amacı taşımayan saldırının, terör örgütünün, Kürtlerin temsilcisi olamayacağını gösterdiği ifade edilmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...