Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 22:30 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 23:56

Taciz davası belli oldu çifte cinayet işledi! Önce amcasının oğlunu ve davalı olduğu adamı öldürdü, sonra intihar etti

Aydın Çine'de 4 yıl önce hakkında açılan taciz davasının sonuçlanması üzerine davalı olduğu Yaşar Meke ve amcasının oğlu Süleyman Özdemir'i öldüren Gökhan Özdemir, Emniyet Müdürlüğü önünde intihar etti.

Taciz davası belli oldu çifte cinayet işledi! Önce amcasının oğlunu ve davalı olduğu adamı öldürdü, sonra intihar etti
cinayet,Aydın

Aydın’ın Çine ilçesinde taciz davasından yargılanan Gökhan Özdemir, çifte cinayet işleyerek yaşamına son verdi. İddiaya göre, taciz davası nedeniyle husumetli olduğu Yaşar Meke’yi tabancayla vurarak öldüren Gökhan Özdemir, daha sonra Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek başına dayadığı tabanca ile intihar etti. Yaşanan olayın ardından Dutluoluk Mahallesi yolu üzerinde Süleyman Özdemir isimli bir vatandaş daha ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, ölü bulunan Süleyman Özdemir’i de Yaşar Meke'yi vuran Gökhan Özdemir’in öldürdüğü ortaya çıktı.

2018'DE DAVA EDİLDİ

İki kişiyi öldürdükten sonra yaşamına son verem Gökhan Özdemir’e 4 yıl önce Yaşar Meke tarafından kızını taciz ettiği iddiasıyla dava açıldığı öğrenildi. Baba Yaşar Meke tarafından açılan davanın bugün Çine Adliyesi’nde görülen karar duruşmasında Gökhan Özdemir'in mahkum edildiği ve hakkında yakalama kararı çıktığı öğrenildi. İddiaya göre mahkeme sonucunu öğrenen Gökhan Özdemir, Yaşar Meke’yi evinin önünde, amcasının oğlu Süleyman Özdemir'i ise Dutluoluk yolu üzerinde silahla vurarak öldürdü.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü önüne gelen Özdemir, 2 el havaya ateş açarak 2 kişiyi öldürdüğünü söyleyip, yanındaki silahla intihar etti.

Gökhan Özdemir'in olaydan bir süre sonra cesedi bulunan Süleyman Özdemir’i öldürme sebebinin belirlenmesi için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...