Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 08:47 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 09:39

Tahıl taşıyan 4 gemi daha Ukrayna'dan hareket etti

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından Ukrayna limanlarından yapılan tahıl sevkiyatına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bu sabah itibarıyla ayçiçek küspesi, ayçiçek yağı ve mısır taşıyan 4 gemi daha Ukrayna’nın Odessa ve Çernomorsk limanlarından hareket etti." denildi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Tahıl taşıyan 4 gemi daha Ukrayna'dan hareket etti
ukrayna

Milli Savunma Bakanlığı, bu sabah itibarıyla ayçiçek küspesi, ayçiçek yağı ve mısır taşıyan 4 geminin daha Ukrayna’nın Odessa ve Çernomorsk limanlarından hareket ettiğini duyurdu.

MSB'nin açıklaması şöyle:

Ukrayna limanlarından Tahıl sevkiyatı planlandığı gibi sürüyor.

"Ukrayna limanlarından tahıl sevkiyatı planlandığı gibi sürüyor. Bu sabah itibarıyla ayçiçeği küspesi, ayçiçek yağı ve mısır taşıyan 4 Gemi daha Ukrayna’nın Odessa ve Çernomorsk limanlarından hareket etti."

MSB'den dün yapılan açıklamada da 2’si Yuzhny, 3’ü Çernomorsk’tan olmak üzere toplam 5 Gemi mısır ve buğday yüklü olarak Ukrayna limanlarından çıkış yaptığı duyurulmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...