Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 22:22 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 22:45

Taksiciye öldüresiye dayak kamerada! Gözaltına alınan magandalar serbest bırakıldı

İstanbul'da alkollü oldukları öne sürülen 2 kişi, taksi durağında gece nöbetindeki şoförü sandalye ve sopalarla saldırarak yaraladı. Gözaltına alınan 2 maganda serbest bırakılırken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul,Şile,Kavga,Maganda

İstanbul Şile’de geçtiğimiz pazar günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda, alkollü oldukları iddia edilen 2 kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle taksi durağında nöbetçi olan Erdem Örük'e saldırdı.

MAGANDALAR ZORLUKLA OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

Durumu fark eden arkadaşları yardım etmek için durağa geldi. Sandalye ve demir sopalarla saldıran magandalar güçlükle olay yerinden uzaklaştırıldı. Arkadaşları, darp edilen taksi şoförünü İstanbul Şile Devlet Hastanesine götürdü.

KAFASINDAN YARIKLAR OLUŞTU

Kafasında yarıklar oluşan Örük iş göremez raporu alırken, saldırganlar kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Öte yandan saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...