Tgrt Haber
09 Aralık 2018 14:52

Taksim Meydanı’nda turistleri dolandıran taksiciler aranıyor

İstanbul'a gelen turistler, taksicilerin kendilerinden yüksek ücret aldığını öne sürerken polis, şikayetlerin yoğunlaştığı bölgelerde denetime çıktı. Ekipler turistleri isyan ettiren taksicilerin peşine düştü.

Taksim Meydanı’nda turistleri dolandıran taksiciler aranıyor
istanbul emniyet müdürlüğü,dolandırıcı,taksici,turist,taksim

Turistlerin İstanbul'da en çok ziyaret ettiği yer tarihi yarımada. Turistler, İstanbul'un tarihi dokusunu keşfederken taksilerden ise şikayetçi.

İstanbul’a gelen turistlerin taksiciler tarafından dolandırma olaylarında artış yaşandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü yoğun şikâyetler üzerine harekete geçti. Turistler, taksicilerin kendilerinden yüksek ücret aldığını öne sürerken polis, şikayetlerin yoğunlaştığı Tarihi Yarımada'da sık sık denetim yapıyor.

Turistlerin mağdur olmaması için ekipler denetimleri sıklaştırdı. Şikâyetlerin yoğunlaştığı Taksim, Beyazıt, Kapalıçarşı, Eminönü gibi turistlerin yoğun olduğu bölgelerde dolandırıcı taksicilerin peşine düştü.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...