Tgrt Haber
01 Nisan 2016 12:34

Taksim Meydanı'nın son hali havadan görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta incelemelerde bulunduğu Taksim Meydancı Çevre Düzenlemesi çalışmalarında birinci etap çalışmaları sonra ererken, Taksim Meydanı'nın son hali havadan İHA tarafından görüntülendi.

Taksim Meydanı'nın son hali havadan görüntülendi
CUmhurbaşkan, İHA, recep tayyip erdoğan, taksim, taksim havadan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi çalışmalarında gelinen son aşama havadan görüntülendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taksim Meydan Düzenleme Projesi çalışmalarına 2. Etaba geçiliyor. 2 Nisan Cumartesi günü başlayacak olan 2. Etap çalışmaları öncesi projenin son durumu havadan görüntülendi. İnsansız hava aracı ile çekilen görüntülerde çalışmaların hızla ilerlediği görüldü.
“GELECEĞİN EN GÜZEL YERİ OLUR” 
Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi Projesi vatandaşların da beğenisi kazanıyor. Taksim Meydanı'nda İHA Muhabirlerinin sorularını yanıtlayan vatandaşlar projeden memnun olduklarını dile getirdi. Hayati Mumcu, çocukluğundaki İstanbul’u anımsatarak, “Çocukluğumuzdaki İstanbul’dan uzak bir görüntüdeyiz. ama eski keşmekeşliğe göre de bir meydan oluşması anlamında Avrupa standartlarındaki meydanlar gibi hem yeşillik hem görsellik bütünleşirse çok güzel olacak” ifadelerine yer verdi. Vatandaşlardan İhsan Çetinkaya ise, Taksim meydanının geleceğin en güzel yeri olacağı iddiasında bulundu.
Mete Caddesi'nin alt ve üstyapı imalatlarına başlanacak olan 2. etabın 31 Temmuz’da tamamlanması hedefleniyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta Taksim Meydanı'na gelerek iincelemelerde bulunmuş, çevre düzenlemesi hakkında bilgi almıştı.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...