Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Temmuz 2022 10:20 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 10:33

Taksim'de genç DJ'ye gasp şoku!

Taksim'de bir gece kulübünde DJ olarak çalışan yapan Ahmet Ç., mesai bitimi otobüs beklediği yerde gaspçıların hedefi oldu. Telefonuyla ilgilendiği sırada gaspçının saldırdığı genç DJ, telefonunu almak için hamle yapsa da gaspçı tarafından yere serildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde tek olmadığı tespit edilen gaspçı ve suç ortakları, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Taksim'de genç DJ'ye gasp şoku!
gasp,taksim,Tarlbaşı,DJ

Taksim'de bir mekanda DJ'lik yapan Ahmet Ç., mesaisinin bitmesiyle Beyoğlu Tarlabaşı'ndaki bir durakta otobüs beklerken hayatının şokunu yaşadı. Bir iş yerinin önünde otobüsü bekleyen Ahmet Ç.'nin yanına yaklaşan bir kişi, genç DJ'in bir anlık dalgınlığından faydalandı ve elindeki cep telefonunu aldı. Ahmet Ç., kaçmak üzere olan gaspçıyı yakalamaya çalışsa da yaşanan arbede sırasında gaspçı, Ahmet Ç.’yi sırtından kavrayarak yere düşürdü. Gaspçı, yere düşen telefonu alarak olay yerinden uzaklaşırken gasp anları ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

SUÇ ORTAKLARI DA ÇIKTI

Olayın ardından genç DJ polise ihbarda bulunurken olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevredeki kameraları incelemeye aldı. Ekiplerce yapılan çalışmalar sonucu gaspçı Fatih O. ve suç ortakları Yunus A., Mehmet T. ve Adnan T.'yi tespit etti. Suç kaydı bulunduğu öğrenilen Fatih O. ve 3 suç ortağı kıskıvrak yakalanarak mahkemeye sevk edildi.

4'Ü DE TUTUKLANDI

Fatih O., ve serbest bırakılan ancak başka bir gasp olayında bulunduğu gerekçesiyle tekrar yakalanan Adnan T. ile birlikte diğer isimler de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...