Tgrt Haber
20 Ağustos 2021 20:07

Taksim'de yangın oteli küle çevirdi

Taksim Meydanı’nda bir bankanın elektrik panosunda çıkan yangın, üst kattaki otele sıçradı. Otelin bir cephesi alev alev yanarak küle döndü.

Taksim'de yangın oteli küle çevirdi
Takism,yangın

Saat 19.30 sıralarında Taksim Meydanı’nda bulunan bir bankanın elektrik panosunda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bankanın üst katındaki otelin cephesinin tutuşmasına neden oldu.

BİR CEPHESİ ALEV ALEV YANDI

Otelden dumanların yükselmesi üzerine çalışanlar ve müşteriler tahliye edilirken, otelin teras katında mahsur kalanlar oldu. Alevleri görenler durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine birçok ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi.

Taksim'de yangın oteli küle çevirdi

MAHSUR KALANLARI İTFAİYE KURTARDI

İhbar üzerine gelen polis ekipler çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri bir taraftan yangına müdahale ederek bir taraftan da mahsur kalanları kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler merdivenli araç yardımıyla terasta mahsur kalanları aşağıya indirerek sağlık ekiplerine teslim etti.

Taksim'de yangın oteli küle çevirdi

BİNA YARIYA KADAR YANDI

Yangın anını anlatan bir vatandaş, “Ben geziyordum, dumanlar çıktı. Orada patlamalar oldu. Ambulans ve itfaiyeyi çağırdılar. İtfaiye söndürmeye çalıştı ama yarıya kadar yandı. İnsanlar panikle kaçışmaya çalıştı, biz arkadaşlarımla kurtarma çalıştım ama yetişemedik. Mahsur kalanları kurtarıp onları götürdüler. Galiba elektrikten olmuş, kablolar çarpmış oradan yangın çıkmış galiba” dedi.

FİLM İZLER GİBİ İZLEDİLER

Taksim Meydanı’ndaki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında kontrol altına alınarak kısa sürede söndürüldü.

Taksim'de yangın oteli küle çevirdi

Öte yandan, oteldeki yangını bazı vatandaşlar film gibi seyrederken, bazıları ise cep telefonuna kaydetti. Ekipler yangının çıkış sebebini araştırmak için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...