Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Mart 2014 18:47

Taksim'deki eylemlere polis müdahalesi

Gezi parkı olayları sırasında polis tarafından vurulduktan sonra 269 gün komada kalan Berki Elvan için HDK Taksim'de eylem yapıyor.

Taksim'deki eylemlere polis müdahalesi
taksim, polis, müdahale, berkin elvan,

Gezi parkı olayları sırasında polis tarafından vurulduktan sonra 269 gün komada kalan BerkiElvan için HDK Taksim'de eylem yapıyor.
Ankara'da toplanan gruba polis müdahale etti
ODTÜ ve Kızılay Meydanı'nda Berkin Elvan için toplanan gruplara polis müdahale etti. Gezi Parkı olayları sırasında yaralanan ve 269 gündür komada uyutulan Berkin Elvan'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) toplanıp yürüyüşe geçen kalabalık, TOMA araçlarından sıkılan tazyikli su ve biber gazı ile engellendi. Öte yandan Kızılay Meydanı'nda toplanan gruplar Atatürk Bulvarı'nı trafiğe kapatmak istedi. Bunun üzerine çevik kuvvet ekipleri gruplara müdahale etti. Olaylar devam ediyor.
ODTÜ yerleşkesinde buluşan yaklaşık 2 bin kişi, Berkin için yürüyüşe başladı. Eskişehir yolu üzerine çıkıp trafiği kapatarak yürüyüşünü sürdüren kalabalık bir süre sonra polislerin engeli ile karşılaştı. Emniyet güçleri kalabalığın üzerine tazyikli su sıkarak, biber gazı attı. Yürümekte ısrar edenler ile polisler arasındaki gerginlik devam ediyor.
KIZILAY MEYDANI'NDA POLİS MÜDAHALESİ
Ankara'da, Gezi olaylarında yaralanan ve bugün hayatını kaybeden Berkin Elvan için eylem yapan gruplara polis müdahale etti. Kızılay Meydanı'nda toplanan gruplar Atatürk Bulvarı'nı trafiğe kapatmak istedi. Bunun üzerine çevik kuvvet ekipleri gruplara müdahale etti. Olaylar devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...