Tgrt Haber
18 Şubat 2014 09:59

Taksim'deki patlama doğalgaz kaynaklı değil

Taksim Kazancı Yokuşu'nda bir binanın giriş katında meydana gelen patlamanın doğalgaz kaynaklı olabileceğine dair belirtiye rastlanmadığı bildirildi.

Taksim'deki patlama doğalgaz kaynaklı değil
Taksim'deki patlama, doğalgaz patlaması, patlama doğalgaz kaynaklı değil, taksim'deki patlama açıklaması,

İGDAŞ'dan yapılan yazılı açıklamada, Taksim Kazancı Yokuşu No: 50 adresindeki sanat atölyesinde bir patlama meydana geldiği hatırlatıldı. Patlamaya ilişkin ihbarın, 187 Doğalgaz Acil Hattı'na saat 16.23'te ulaştığı bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"İhbar üzerine olay yerine giden İGDAŞ ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede, iş yerinde bulunan 12 kilogramlık mutfak tüpünde gaz sızıntısı olduğu tespit edilmiş ve mutfak tüpü itfaiye tarafından olay yerinden uzaklaştırılmıştır. Yapılan ayrıntılı incelemede, patlama sonrasında tavan sıvalarında çok fazla tahribat olmadığı, tahribatın zemin seviyesinde yoğunlaştığı, patlamanın merkezindeki 12 kilogramlık mutfak tüpündeki sızıntının olay sonrasında da devam ettiği tespit edilmiştir. Patlamanın doğalgazdan kaynaklanmış olabileceğine dair bir belirtiye rastlanmamıştır. Patlamayla ilgili kesin bilgiler, olayla ilgili yapılan adli incelemeler sonrası netlik kazanacaktır." Taksim Kazancı Yokuşu'ndaki bir binada yerleşik sanat atölyesinde meydana gelen patlamada 6 kişi yaralanmış, patlama, maddi hasara yol açmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...