Tgrt Haber
07 Mart 2015 18:27

Tarihi köprüler trafiğe kapatıldı

Edirne'de dün akşamdan bu yana devam eden yağış nedeniyle Tunca Nehri üzerinde bulunan Saraçhane, Fatih ve Kanuni köprüleri trafiğe kapatıldı.

Tarihi köprüler trafiğe kapatıldı
edirne, tarihi köprü,

Edirne Emniyet Müdürlüğü ve Edirne Belediyesi ekipleri, köprülerin giriş ve çıkışlarına taşkın riskine karşı şerit çekti ve uyarı tabelası koydu. Araçlarıyla köprülerden geçmek isteyen vatandaşlar diğer yollara yönlendirildi. Nehir suyunun, Saraçhane Köprüsü girişine kadar geldiği gözlendi. Ekipler, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi Er Meydanı'na ulaşımı sağlayan Fatih ve Kanuni köprülerinde de önlem aldı. Vatandaşlardan Serdar Nişancı, AA muhabirine, aracıyla Fatih Köprüsü'nden geçmek istediğini ancak köprünün trafiğe kapatılması nedeniyle başka bir güzergah kullanacağını ifade etti. Devlet Su İşleri'nin son ölçümlerinde, Meriç Nehri'nin debisi 859 metreküp/saniye, Tunca'nın ise 150 metreküp/saniye olarak kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...